To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Καταργούνται από την 1η Φεβρουαρίου τα Περιφερειακά Ελεγκτικά Κέντρα του ΥΠΟΙΚ

Αναστέλλεται από την 1η Φεβρουαρίου 2012 η λειτουργία των Περιφερειακών Ελεγκτικών Κέντρων (ΠΕΚ) του υπουργείου Οικονομικών και οι αρμοδιότητες επιστρέφουν στις Εφορίες.

Σύμφωνα με απόφαση που υπογράφεται από τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, αναστέλλεται από την 1η Φεβρουαρίου 2012 η λειτουργία των Περιφερειακών Ελεγκτικών Κέντρων και η καθ' ύλην και κατά τόπον αρμοδιότητά τους περιέρχεται στις ΔΟΥ, από τις οποίες έχει αποσπασθεί η αρμοδιότητα.

Οι οργανικές θέσεις προσωπικού των ΠΕΚ των οποίων αναστέλλεται η λειτουργία, περιέρχονται στις εφορίες στις οποίες μεταφέρεται η κατά τόπον και καθ’ ύλην αρμοδιότητά τους, προσαυξάνοντας, αντίστοιχα, τις οργανικές θέσεις αυτών.

Στο ίδιο πλαίσιο, οι εκκρεμείς υποθέσεις, καθώς και το φυσικό και το μαγνητικό αρχείο των ΠΕΚ μεταφέρονται, από την ημερομηνία αναστολής της λειτουργία αυτών, στις καθ’ ύλην και κατά τόπον αρμόδιες ΔΟΥ.

(Πηγή: in.gr)

Κέρδισε 102 ευρώ τον χρόνο με Wind doubleplay!
Η WIND είναι η μόνη ελληνική εταιρεία που προσφέρει Κινητή, Σταθερή και Internet σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, από ένα σημείο πώλησης και εξυπηρέτησης και με έναν λογαριασμό!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: