To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Εξτρα εισόδημα από το σπίτι για νοικοκυρές

Τρόπο να ενισχύσουν τους "συρρικνωμένους" οικογενειακούς προϋπολογισμούς αναζητούν σήμερα χιλιάδες γυναίκες σε όλη τη χώρα. Και οι περισσότερες τα καταφέρνουν.

Αλλες αξιοποιώντας την πείρα τους στο μαγείρεμα κάνουν "ντελίβερι" με σπιτικά φαγητά και εξασφαλίζουν ένα εισόδημα. Αλλες πάλι αξιοποιούν τις γνωριμίες τους και προχωρούν σε πωλήσεις προϊόντων -όπως είναι τα καλλυντικά, είδη σπιτιού, συμπληρώματα διατροφής και άλλα- σε γνωστές και φίλες.

Η κοινή παράμετρος είναι ότι όλες δουλεύουν τις ώρες που επιθυμούν, απασχολούνται στο σπίτι τους και ανάλογα με την ένταση εργασίας μπορούν να αυξήσουν το εισόδημά τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Μάλιστα, το κόστος είναι ελάχιστο έως μηδενικό για να ενταχθεί κάποιος στο δίκτυο πωλήσεων, διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών που δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα. Και το σημαντικότερο είναι ότι δεν απαιτείται φυσικό κατάστημα.

Αντιπρόσωποι AVON

Η AVON είναι διεθνής εταιρεία, πασίγνωστη και στην Ελλάδα, που ειδικεύεται στα καλλυντικά και στα προϊόντα περιποίησης.

Αν θέλετε να ενισχύσετε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό ή απλά αναζητάτε μία ευχάριστη ενασχόληση για τον ελεύθερο χρόνο σας και μία ευκαιρία να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την AVON!

Στην Avon:
• δουλεύετε από το σπίτι σας,
• ακολουθείτε το δικό σας ωράριο,
• είστε εσείς αφεντικό του εαυτού σας,
• έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα, ευχάριστα και εύκολα
...και όλα αυτά χωρίς κάποια επένδυση!
Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν εδώ.

Αξιοποιούν τη μαγειρική και κάνουν ντελίβερι

Νοικοκυρές κάνουν ντελίβερι σπιτικό φαγητό σε γνωστά εστιατόρια αλλά και σε οικογένειες. Είναι αρκετές σήμερα οι γυναίκες που αξιοποιούν την τέχνη τους στο μαγείρεμα και εξασφαλίζουν έτσι ένα σημαντικό πρόσθετο εισόδημα στην οικογένειά τους.

Σπιτικά φαγητά, γλυκά και πίτες είναι οι τρεις κατηγορίες που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση, σύμφωνα με την κ. Κίκα Τσόπελου, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια μαγειρεύει από το σπίτι της για γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων.

Η ίδια έχει, όπως λέει, "συγκριτικό πλεονέκτημα" στο να φτιάχνει παραδοσιακές πίτες, καθώς ανοίγει μόνη της το φύλλο. Οσο για το έσοδο: Δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, συμπληρώνει. Για παράδειγμα, η καθαρή αμοιβή της για ένα πιάτο κυμαίνεται από 1 έως 3 ευρώ. Με δεδομένο ότι μία παραγγελία είναι συνήθως για 20 μερίδες, η αμοιβή διαμορφώνεται κατά μέσο όρο στα 40 ευρώ. Διευκρινίζει ωστόσο ότι συνήθως μαγειρεύει μόνο 3 μέρες τη βδομάδα.

(Πηγή: Εθνος)

Μερικές ακόμα ιδέες για έξτρα εισόδημα από το σπίτι και το διαδίκτυο θα βρείτε ΕΔΩ.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: