To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την πληρωμή της πρώτης δόσης της έκτακτης εισφοράς

Εκπνέει σήμερα Πέμπτη η παράταση για την πληρωμή της πρώτης δόσης της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης, του τέλους επιτηδεύματος και του φόρου επί των στοιχείων πολυτελούς διαβίωσης.

Το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει ανακοινώσει επέκταση της παράτασης.

Αρκετοί φορολογούμενοι δεν έχουν παραλάβει έως τώρα από την εφορία το εκκαθαριστικό για την έκτακτη εισφορά. Οι φορολογούμενοι αυτοί εφόσον το παραλάβουν εντός του Οκτωβρίου θα πρέπει να καταβάλουν την πρώτη δόση έως και το τέλος Οκτωβρίου.

Η πληρωμή από τους φορολογούμενους του ποσού του εκκαθαριστικού σημειώματος θα πρέπει να γίνει μέσω τραπεζών. Αν η καταβολή γίνει εφάπαξ ο φορολογούμενος δικαιούται έκπτωση 5% επί της συνολικής οφειλής. Εναλλακτικά οι φορολογούμενοι μπορούν να καταβάλουν το ποσό σε έξι μηνιαίες δόσεις η κάθε μία από την οποία δεν μπορεί να είναι χαμηλότερη των 300 ευρώ.

Σημειώνεται ότι τυχόν εκπρόθεσμη καταβολή της δόσης της έκτακτης εισφοράς επιβαρύνεται με προσαύξηση 1% το μήνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: