To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Πώς θα γίνονται εφεξής οι προσλήψεις συμβασιούχων στους ΟΤΑ

Μόνο με έγκριση της αρμόδιας τριμελούς κυβερνητικής επιτροπής θα διενεργούνται εφεξής οι προσλήψεις συμβασιούχων ορισμένου χρόνου και έργου στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων (π.χ. καθαριότητα), σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ΟΤΑ θα πρέπει να υποβάλουν στο υπουργείο τα αιτήματά τους για την πρόσληψη του συγκεκριμένου προσωπικού μέχρι τις 26 Απριλίου.

Για τις περιπτώσεις των προσλήψεων που έχουν ήδη προωθηθεί με βάση το προηγούμενο καθεστώς -χωρίς έγκριση δηλαδή από την αρμόδια τριμελή επιτροπή- και οι σχετικές ανακοινώσεις έχουν εκδοθεί μέχρι τις 30 Μαρτίου, οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν μετά τη σχετική έγκριση του ΑΣΕΠ.

Παράλληλα, όπως διευκρινίζεται στην εγκύκλιο, οι προσλήψεις συμβασιούχων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες δεν υπόκεινται στον περιορισμό του αριθμού τους κατά 15% σε σχέση με τις προσλήψεις του 2010.

(πηγή: Ημερησία)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: