To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Γιουνκέρ: "Ελέγξτε τις δημόσιες δαπάνες σας"

Δημόσια προειδοποίηση να ελέγξει τις δημόσιες δαπάνες, απηύθυνε στην ελληνική κυβέρνηση ο πρόεδρος του Συμβουλίου Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, Jean Claude Junker.

Συγκεκριμένα ο Junker σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, αναφέρθηκε στη ανησυχία μεταξύ των υπουργών των χωρών μελών ότι ίσως η Ελλάδα να μην καταφέρει να περιορίσει το χάσμα μεταξύ εξόδων και εσόδων.

Παράλληλα σημείωσε ότι "υπενθυμίσαμε στις ελληνικές αρχές πόσο σημαντικό είναι να επιμείνουν στους στόχους για το δημόσιο έλλειμμα στα επόμενα έτη".

Μάλιστα, νωρίτερα μία εβδομάδα πηγή προσκείμενη στους διεθνείς δανειστές της Ελλάδας, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι το 2010 το έλλειμμα της χώρας ήταν μεγαλύτερο από αυτό που είχε εκτιμηθεί και θα κλείσει πάνω από το 10%, προαναγγέλλοντας στην ουσία περισσότερα μέτρα λιτότητας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: