To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Φθηνότερες 20% οι κλήσεις προς κινητά

Φθηνότερες κλήσεις κατά 20% προς κινητά τηλέφωνα θα πληρώνουν οι καταναλωτές από την 1η Ιανουαρίου του 2011, καθώς οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προχωρούν σε νέα μείωση των τελών τερματισμού κλήσεων.

Σύμφωνα με χθεσινές ανακοινώσεις της Vodafone και της Wind, οι εταιρείες προχωρούν στη μείωση των τιμών χονδρικής στα τέλη τερματισμού των φωνητικών κλήσεων (στις κλήσεις που καταλήγουν στα δίκτυά τους) από όλα τα εθνικά και διεθνή τηλεπικοινωνιακά δίκτυα σε ποσοστό που φτάνει το 20,7%.

Νέες τιμές
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των δύο εταιρειών, οι νέες τιμές από την Πρωτοχρονιά θα μειωθούν από 0,0624 ευρώ το λεπτό σε 0,0495 ευρώ το λεπτό χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Αντίστοιχες θα είναι οι μειώσεις και για κλήσεις προς κινητά της Wind. Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία σημειώνει πως η μείωση των τελών αφορά και στις κλήσεις προς τα σταθερά τηλέφωνα της εταιρείας. Ειδικότερα για τις κλήσεις προς τα σταθερά Wind, το τέλος τερματισμού θα μειωθεί κατά 13,3% από τα 0,772 ευρωλεπτά ανά λεπτό στα 0,669 ευρωλεπτά ανά λεπτό (0,00669 ευρώ/λεπτό) χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Αντίστοιχες μειώσεις στα τέλη τερματισμού αναμένεται να ανακοινώσει και η Cosmote. Να σημειωθεί ότι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν προχωρήσει σε αλλεπάλληλες μειώσεις των τελών τερματισμού τα τελευταία δύο χρόνια.