To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Πώς μπορείτε να διαφημίσετε δωρεάν το σάιτ ή το μπλογκ σας, κερδίζοντας χρήματα

Στις μέρες μας που το Internet έχει πια μπει για τα καλά στη ζωή μας, αποτελώντας ιδιαίτερα για τη σύγχρονη επιχείρηση ένα απαραίτητο εργαλείο προβολής της, όσοι διατηρούν επαγγελματική - ή όχι - ιστοσελίδα, γνωρίζουν πολύ καλά το αξίωμα: επισκεψιμότητα = κέρδος.

Όσο περισσότεροι "μας βλέπουν", τόσο περισσότερο διευρύνεται η δυνητική πελατειακή μας βάση και αυξάνονται οι πιθανότητες να πουλήσουμε το προϊόν ή την υπηρεσία μας. Και τι το καλύτερο, όταν αυτό μπορεί να γίνει ΔΩΡΕΑΝ ή με ελάχιστο οικονομικό κόστος;

Οι traffic exchanges είναι συστήματα ανταλλαγής κυκλοφορίας (επισκεψιμότητας) ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα οποία ο διαφημιζόμενος κερδίζει επισκέπτες για το site του, όταν επισκέπτεται sites άλλων διαφημιζομένων.

Η EasyHits4U είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο της με 350.000 περίπου μέλη από όλον τον κόσμο και λειτουργεί με μια δίκαιη αναλογία 1:1 - δηλαδή, για κάθε site που βλέπετε, κερδίζετε έναν επισκέπτη για το δικό σας.

Είναι επίσης η μόνη και πρώτη εταιρία στον κόσμο που τώρα δέχεται και sites ή blogs και στην ελληνική γλώσσα, κάτι που δίνει την ευκαιρία σε εταιρίες και επιχειρήσεις που θέλουν να διαφημίσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, ή σε συνεργάτες MLM και Affiliate Marketing να προωθήσουν το πρόγραμμά τους, ή σε ιδιοκτήτες προσωπικών μπλογκ κλπ. να αυξήσουν την κυκλοφορία τους - και την πελατεία τους - με επισκέπτες από την Ελλάδα!

Πώς λειτουργεί:

Το σύστημα είναι σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να προωθήσετε το site σας από την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών που το βλέπουν πραγματικά.

Για κάθε site που επισκέπτεστε (το λέμε "σερφάρισμα"), κερδίζετε έναν επισκέπτη για το δικό σας site. Δεν υπάρχει όριο στην ποσότητα των δωρεάν επισκέψεων που μπορείτε να λαμβάνετε καθημερινά - 10, 100, ή ακόμα και 1000!

Αλλά αυτό δεν είναι όλο! Υπάρχουν ακόμα ανταμοιβές με μετρητά και έξτρα επισκέψεις στο site σας εφόσον παραμένετε ενεργό μέλος, ενώ κερδίζετε και άλλο ένα 10% έξτρα traffic για την ιστοσελίδα σας όταν συστήνετε νέα μέλη στην EasyHits4U!

Ως δωρεάν μέλος, μπορείτε να διαφημίζετε μέχρι 15 δικές σας ιστοσελίδες, και ακόμα banners και διαφημίσεις κειμένου. Και ακόμα, να σχηματίσετε τη δική σας λίστα με μέλη που εγγράφετε και να τους στέλνετε τα διαφημιστικά σας μηνύματα!

Αν δεν έχετε χρόνο για σερφάρισμα, μπορείτε να αγοράσετε επισκέψεις για το site σας σε πολύ χαμηλές τιμές (π.χ. 1.000 επισκέψεις με 6$ μόνο!).

Αν λοιπόν διατηρείτε site ή blog που χρειάζεται περισσότερους επισκέπτες από την Ελλάδα - αλλά και από όλον τον κόσμο - ή απλά θέλετε να ενημερώνεστε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, εμπορικές προσφορές και επιχειρηματικές ευκαιρίες, κερδίζοντας παράλληλα κάποια χρήματα, επισκεφτείτε τώρα το site της EasyHits4U και εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ.

Είναι προς το συμφέρον όλων μας να κάνουμε την EasyHits4U μια ελληνική traffic exchange!

* Απαραίτητη είναι η βασική έστω γνώση αγγλικών.

Traffic Exchange with 160,000+ members